VSŠKV LEP

VSŠKV LEP je spletno mesto študentov Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes Ljubljana. Namenjeno je naročanju strank na brezplačne kozmetične storitve in tretmaje.

Brezplačne kozmetične storitve
April - Maj 2022
Delite naprej:


VSŠKV LEP je spletno mesto študentov Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes Ljubljana. Namenjeno je naročanju strank na brezplačne kozmetične storitve in tretmaje, ki jih izvajajo študentje, da bi izpopolnili svoje zananje in veščine dela s strankami, tako na operativnem kot na poslovnem nivoju.

Študentje storitve na strankah opravljajo samostojno, a pod budnim očesom predavateljev mentorjev. Ob delu in skozi delo se učijo, kako pridobljena teoretična in praktična znanja uporabiti v realnem okolju, kako ob storitvah, ki jih nudijo strankam, imeti profesionalen odnos in pravo držo. Le tako in samo tako bodo lahko v popolnosti pripravljeni na zahteve delovnih mest, ki jih čakajo v prihodnosti. Vsako študijsko leto je v ta namen razpisanih več kot 500 terminov za stranke.

Vse kozmetične storitve in tretmaji so za stranke brezplačni!

Za podrobnejše informacije in rezervacije obiščite www.vskvlep.si.

Če želite biti o razpisanih terminih prednostno obveščeni, vas vabimo, da izpolnite Obrazec za prednostno obveščanje (FAQ; zadnje vprašanje) ali prijavnico na program (na vrhu te strani).

Kontaktirajte nas