Naravno pomlajevanje v 5-ih korakih

Nagradite sebe in svoje telo ob iztekajočem letu in dajte polet novemu.

219,60 €

Cene vključuje DDV.

Delite naprej:

Ekskluzivno v Sloveniji - Nagrajeni program Laurus Slow Spa iz Zagreba!
Pomladite obraz, telo in duha na popolnoma naraven način pred prihajajočimi prazniki!

Drage dame,
 
V prazničnem mesecu decembru smo - samo za dame - pripravili, v tujini nagrajeni, velnes program »predprazničnega odmika« - program pomlajevanja za obraz, telo in duha – Laurus Slow Spa koncept, ki so ga že preizkusile mnoge dame izven naših meja.
 
Dan, ki ga boste preživele z nami, ponuja velnes odmik v svet sprostitve ob prijetnih zvokih in aromah, okušanju posebej za to priložnost pripravljenih zdravih prigrizkov in napitkov. Ob tem pa boste spoznavale, kako ostati vitalne in pomlajene.
 
Prijazno vabljene, da nekaj časa namenite samo sebi, svojemu telesu in negi ženske energije. V ospredju je tudi priložnost za prijetno druženje in dragocena nova poznanstva.

 
---
Vsebina celodnevnega holističnega programa:
 
Sproščanje Beauty detox – razstrupljanje
Izdelamo detox kozmetiko za nego obraza in telesa: Zunanja nega
Izdelamo kozmetiko za pomlajevanje: Notranja nega Gibanje Manikira Praznično darilce :)
 
---
Dobimo se:
v soboto, 21.12.2019 ob 11:00 v prostorih Velnes Akademije - Ulica Carla Benza 1, 1000 Ljubljana.

Program bo potekal od 11:00 do 18:00 ure.

Cena:
180 EUR + 22% DDV = 219,60 EUR (kotizacija za eno udeleženko).

V ceno je vključeno:
---
Izvajalka:
Anamarija Pažin Morović. Njena velika ljubezen je aromaterapija, ki jo je izbrala za svojo življenjsko poklicanost. Po zaključenem izobraževanju po več verificiranih programih aromaterapije v Zagrebu je ustanovila Laurus - studio za aromaterapijo, prvi studio za aromaterapijo na Hrvaškem. Je kreatorka in lastnica blagovne znamke vonjev za dom Spa Sense in je lastnica Laurus Slow Spa, studia za aromaterapijo in globinsko sproščanje v Zagrebu. Vodi različne delavnice iz področja aromaterapije in naravne kozmetike. Je izobraževalka za aromaterapevte in velnes osebje na Hrvaškem in širše. Sodeluje s turistično skupnostjo iz Malega Lošinja na področju destinacijskega managementa.
 
Anamarija Pažin Morović je avtorica posebnega velnes koncepta Laurus Slow Spa, ki je inspiriran z lepotami Hrvaške. Ta koncept je Premier Traveler, ugledni časopis iz New Yorka, leta 2015 uvrstil med 10 najboljših SPA konceptov sveta.
---
Opomba: Delavnica bo potekala v hrvaškem jeziku. V delavnico se lahko vključi do 20 udeleženk.

Kontaktirajte nas