Laurus Slow Spa koncept - Pedikura

Stopala so hologrami našeg telesa. Posebna izkušnja Laurus Slow Spa pedikure bo spodbudila v vaših strankah kraljevski občutek.

Delite naprej:

Stopala so hologrami našeg telesa. Posebna izkušnja Laurus Slow Spa pedikure bo spodbudila v vaših strankah  kraljevski občutek. Piling, maska in aroma masaža spremenijo pedikuro v SPA doživetje.


Vsebina:  
Trajanje: po dogovoru.

Opomba: Program poteka v hrvaškem jeziku. Prevajanje po dogovoru.

---
LAURUS SPA KONCEPT
 
Laurus Slow Spa tretmaji in masaže so oblikovani za točno določeni velnes, inspirirani so z zgodovino, kulturo in naravnim okoljem, kjer se velnes nahaja. Posebej brendirani tretmaji pomenijo povezavo turistične ponudbe in modernega, novega načina nege obraza in telesa, ki deluje na človeka celostno. Sveža in „živa“ kozmetika vrača koži uspavano vitalnost, kožo obogati in ne zastruplja  telesa in okolja. Masaže predstavljajo enkratno velnes doživetje, v katero je vtkana zgodba določenega velnesa.

Laurus nobilis je latinski naziv za lovor, rastlino, ki jo povezujemo z bogom Apolonom, bogom sonca in lepote. SLOW = počasno, upočasniti – beseda, ki  je bistvo koncepta: vsaki  stranki se je potrebno posveti toliko časa, kolikor potrebuje. Torej! Biti mora dovolj časa, da se lahko izvedejo posebej oblikovani tretmaji, katerih cilj je, prebuditi  velnes občutek popolne sproščenosti  telesa in uma. SPA je okrajšava za slogan Sanus per aquam, kar pomeni zdravje s pomočjo vode. SPA je torej termin, ki  simbolizira velnes v najširšem pomenu besede. Laurus SlowSpa je enkratni velnes/SPA koncept, ki ponuja naravno  nego obraza in telesa in ob tem uporablja kozmetiko, ki se kreira na licu mesta. Ponuja, globoko relaksacijo  skozi  skrbno pripravljene masaže ter rituale, ki ponujajo dovolj časa, v katerem se posameznik vpeljuje v takoimenovano flow stanje. Vse se odvija počasi,  umirjeno, in v tišini, kako bi vsi tretmaji bili maksimalno učinkoviti.
 
PONUDBA
 
Ta enkratni  koncept temelji na ročno izdelanih „signature“ pripravkih  za nego obraza in telesa. V velnes tretmajih pri Laurus Slow Spa tretmajih uporabljamo esencialna olja in hidrolate, fina, hladno stisnjena nerafinirana rastlinska olja, rastlinske surovine kot so mlete koščice  marelic in oliv, gline različnih barv, alge… Večino tretmajev oblikujemo izključno za potrebe posamezne stranke, oziroma izbranega velnesa in se jih ne da najti drugje. Velnes operater ali kozmetik pripravke izdeluje na licu mesta, neposredno pred tretmajem in pred stranko. Samo tako se lahko izognemo uporabi sintetičnih konzervansov in škodljivih aditivov, ki so večinoma prisotni v komercialni kozmetiki. Vsi tretmaji se izvajajo ročno in butično.
 

Kontaktirajte nas