Laurus Slow Spa Beauty Program - Manikira

Laurus Slow Spa Beauty Program Manikira je več od pričakovanega, je povezava manikire in aromaterapije.

Delite naprej:

Z rokami „pripovedujemo“, čutimo in dotikamo. Roke razkrivajo leta, govorijo o nas. Laurus Slow Spa Beauty Program Manikira je več od pričakovanega, povezava manikire in aromaterapije, ki rezultira z žametnimi in negovanimi rokami, ki pristojijo moderni zaposleni ženski, ki se neguje in skrbi za lastni videz. 


Vsebina:
Trajanje: po dogovoru.

Opomba: Program poteka v hrvaškem jeziku. Prevajanje po dogovoru.

---
LAURUS SPA KONCEPT
 
Laurus Slow Spa tretmaji in masaže so oblikovani za točno določeni velnes, inspirirani so z zgodovino, kulturo in naravnim okoljem, kjer se velnes nahaja. Posebej brendirani tretmaji pomenijo povezavo turistične ponudbe in modernega, novega načina nege obraza in telesa, ki deluje na človeka celostno. Sveža in „živa“ kozmetika vrača koži uspavano vitalnost, kožo obogati in ne zastruplja telesa in okolja. Masaže predstavljajo enkratno velnes doživetje, v katero je vtkana zgodba določenega velnesa.

Laurus nobilis je latinski naziv za lovor, rastlino, ki jo povezujemo z bogom Apolonom, bogom sonca in lepote. SLOW = počasno, upočasniti – beseda, ki  je bistvo koncepta: vsaki stranki se je potrebno posveti toliko časa, kolikor potrebuje. Torej! Biti mora dovolj časa, da se lahko izvedejo posebej oblikovani tretmaji, katerih cilj je, prebuditi  velnes občutek popolne sproščenosti  telesa in uma. SPA je okrajšava za slogan Sanus per aquam, kar pomeni zdravje s pomočjo vode. SPA je torej termin, ki  simbolizira velnes v najširšem pomenu besede. Laurus SlowSpa je enkratni velnes/SPA koncept, ki ponuja naravno nego obraza in telesa in ob tem uporablja kozmetiko, ki se kreira na licu mesta. Ponuja, globoko relaksacijo  skozi  skrbno osmišljene masaže ter rituale, ki  ponujajo dovolj časa, v katerem se posameznik vpeljuje v  takoimenovano flow stanje. Vse se odvija počasi, umirjeno, in v tišini, kako bi vsi tretmaji bili maksimalno učinkoviti.
 
PONUDBA
 
Ta enkratni  koncept temelji na ročno izdelanih „signature“ pripravkih  za nego  obraza in telesa. V velnes tretmajih pri Laurus Slow Spa tretmajih uporabljamo esencialna olja in hidrolate, fina, hladno stisnjena nerafinirana rastlinska olja, rastlinske surovine kot so mlete koščice  marelic in oliv, gline različnih barv, alge… Večino tretmajev oblikujemo izključno za potrebe posamezne stranke, oziroma izbranega velnesa in se jih ne da najti drugje. Velnes operater ali kozmetik pripravke izdeluje na licu mesta, neposredno pred tretmajem in pred stranko. Samo tako se lahko izognemo uporabi sintetičnih  konzervansov in škodljivih aditivov, ki so večinoma prisotni v komercialni kozmetiki. Vsi tretmaji se izvajajo ročno in butično.

Ponudba je usklajena z naravno in kulturno lokacije velnes centra.
Izdelava pripravkov „na licu mesta“.
Uporabljajo se najbolj prefinjene surovine, ki ne zastrupljajo telesa in okolja  (t.im. „Superfood“ za kožo): inspirirani z naravo, ki obkroža  objekt s poudarkom na domačem, lokalnem (če je to možno!).
Vsi tretmaji se izvajajo ročno.
Pred in po tretmaju sledijo rituali.
Ob vsakem tretmaju se definirajo „pred in po“ postopki, ki so obvezen del vsakega tretmaja ter standard vsake usluge Laurus Slow Spa koncepta.

 

Kontaktirajte nas