Blog

14.03.2024
Gozdna terapija je v številnih državah po svetu že ustaljena praksa. Narava namreč lahko prepreči in pozdravi veliko bolezni sodobnega časa.
Preberi več
20.04.2023
Pravijo, naj se vsake toliko upočasnimo, ustavimo in povonjamo cvetje, ki se razcveta okrog nas. Sliši se dobro. A kako to izpeljati? Še posebej težko za tiste ki živite hiperhitro.
Preberi več
06.01.2023
Smúti (angleško smoothie; iz smooth = gladek), tudi zméšanček je napitek iz zmešanega sadja. Veliko smutijev poleg svežega vsebuje tudi zmrznjeno sadje, zmleti led in zmrznjen jogurt. Po gostoti so podobni mlečnim napitkom (milkshake), vendar ne vsebujejo mleka ali sladoleda.
Preberi več
10.10.2022
Danes vem, da je življenjska pot vsakega posameznika odvisna od posameznikovega pogleda ter soočanja z izzivi življenja. Verjamem, da sem svojo pot izbral sam, torej sem kreator svojega življenja in 100 % odgovoren za svoja dejanja.
Preberi več
26.09.2022
Melatonin je močan antioksidant in hormon, ki uravnava cikel spanje-budnost. Njegova sinteza se z leti zmanjšuje, zato se po 30. letu začnejo pojavljati nespečnost, utrujenost in pomanjkanje energije, dnevna zaspanost in težave s koncentracijo.
Preberi več

Kontaktirajte nas